in the Hive

Facem cel mai bine ceea ce ne place cel mai mult.

C. Hopkins despre stil January 7, 2010

Filed under: publicitate — inthehive @ 19:26
Tags: , , , , , , ,

          “Trebuie sa stim ce gandesc cumparatorii si ce vor ajunge sa-si doreasca.

          Pentru multi reclama este doar scrierea textului. Limbajul si stilul sunt considerate importante. Nu sunt. Daca un text bine scris e eficient, poate fi un detriment. Sugereaza efortul depus pentru a putea vinde. Orice efort vizibil de a vinde va crea si o rezistenta corespunzatoare.

          E acelasi lucru ca atunci cand vindem un produs in persoana. Stilul este un handicap. Orice ne abate atentia de la subiect reduce din impresie. Poti spune: “Asta e o reclama frumoasa. Pozele sunt perfecte, prezentarea e minunata”. Dar tocmai acest lucru opreste reclama sa ajunga pana la noi. Denota lipsa de sinceritate, efort depus pentru a vinde. Cu totii devenim vigilenti cand cineva, aparent, incearca sa ne ia banii.

          Singurul mod de a vinde este sa dai impresia ca oferi un superserviciu. Acesta poate fi oferit intr-un mod nesofisticat. Majoritatea succeselor mele au fost obtinute prin metode nesofisticate. Ele ating undeva o coarda sensibila. Par ca ofera un serviciu de care aveam nevoie. Din aceasta cauza “reclama rafinata” nu aduce intotdeauna rezultate. Oamenii sunt obositi de asa ceva. De ce multe dintre succese sunt obtinute prin metode aparent nesofisticate? Ele sunt create de specialisti de top care uita de ei insisi”

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s