in the Hive

Facem cel mai bine ceea ce ne place cel mai mult.

C. Hopkins despre monotonie January 7, 2010

Filed under: publicitate — inthehive @ 18:57
Tags: , , ,

          “Mai degraba sunt pilot decat capitan. Cand o nava se aseza pe linia de plutire, imi pierdeam interesul. Munca devenea monotona. Eram oricand gata sa ma dau jos si sa pilotez o alta.

          In plus, publicitatea monotona, pe aceeasi linie, devine monotona pentru cel care o face. Are senzatia ca publicul ii citeste povestea de tot atatea ori ca el. Cu timpul ajunge sa isi doreasca o schimbare.

          N-as fi niciodata de acord cu asa ceva. Cand gasesc solutia ideala, intotdeauna imi doresc s-o pastrez. S-ar putea sa existe o alta cale spre succes, chiar spre unul mai mare. Dar sansele sunt potrivnice. Caile spre succes, in orice domeniu, nu sunt prea multe. Daca o anumita metoda s-a dovedit profitabila, ezit sa renunt la ea, pana cand nu am gasit o alta, testata local. Daca ai gasit solutia sa vinzi un produs catre cateva mii, atunci ea va fi probabil valabila si pentru alte cate va sute de mii.

          Dupa parerea mea, fiecare text publicitar trebuie sa spuna o poveste completa. Ar trebui sa includa orice element considerat valabil. Majoritatea oamenilor, ma gandesc, citesc doar o data povestea, cum fac si cu o stire din presa. Nu stiu ce motiv ar avea sa o citeasca din nou. De aceea e bine sa introducem in acea unica lectura toate elementele care pot convinge.

          O poveste spusa mereu si mereu poate deveni monotona pentru cel care citeste toate textele publicitare. Si pentru cel care le scrie. Atat scriitorul, cat si autorul ajung sa-si doreasca o schimbare.”

 

One Response to “C. Hopkins despre monotonie”

  1. Olga Says:

    Monotonia ma deprima, dar ma destind cu poze amuzante. Nu e o idee buna?
    http://www.pixpow.com/funny/this-is-really-invisible


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s