in the Hive

Facem cel mai bine ceea ce ne place cel mai mult.

c. hopkins despre puterea ofertei December 14, 2009

Filed under: publicitate — inthehive @ 16:01
Tags: , , ,

          “Multi vor spune ca asta n-a fost publicitate. Pentru ei publicitatea inseamna cateva fraze decente puse intr-un anunt din ziar. Dar simpla decenta nu duce prea departe. Studiati-i pe vanzatori, pe propagandistii electorali, pe scamatori, daca vreti sa invatati sa vindeti o marfa. Nici o argumentatie nu se poate compara cu o demonstratie impresionanta.

          Nu-i compatimesc pe cei care cred ca un limbaj ales va vinde profitabil un produs. Le-am ascultat ore in sir argumentele. Pot la fel de bine sa sustina ca un costum de seara este un excelent costum de scafandru. Diletantii n-au nici o sansa sa ne scoata bani din buzunare. Produsele trebuie vandute. Asta poti face face aducand mostre si facand demonstratii, si cu cat demonstratia ta va fi mai atractiva, cu atat vrei vinde mai bine. Cei care au succes in publicitate nu sunt cei foarte cultivati sau cei care au mare grija sa nu fie nepoliticosi si insistenti, ci aceia care starnesc entuziasmul in randul oamenilor simpli.

          Este aceeasi diferenta ca intre Charlie Chaplin si Robert Mantell, sau intre After the Ball si Sonata Lunii. Daca avem de gand sa vindem, trebuie sa venim cu oferta noastra catre milioane de cumparatori.”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s