in the Hive

Facem cel mai bine ceea ce ne place cel mai mult.

c. hopkins despre competitie December 14, 2009

Filed under: publicitate — inthehive @ 19:12
Tags: , , ,

          “In reclama si vanzari trebuie sa tinem neaparat cont de un lucru. Intotdeauna sa-i depasim pe ceilalti prin ceva. Fie sa oferim avantaje la calitate, servicii sau termeni, fie sa cream avantaje aparente prin mentionarea unor date pe care ceilalti nu s-au gandit sa o faca. Nu este suficient sa prezinti in gura mare un nume si un brand. Sa-i pisezi pe ceilalti sa cumpere de la tine este enervant. Trebuie sa-ti cunosti competitorii, oferta celorlalti, sa stii ce doresc oamenii. Este o prostie sa te hazardezi intr-o batalie pana nu stii ca esti absolut sigur pe avantajele tale.

          Nu poti pacali pe termen lung oamenii care cheltuiesc banii cu grija. Nu te grabi sa cheltuiesti banii pana cand nu stii exact cum vei proceda cu pastrarea clientilor. Nu subestima inteligenta si nivelul de informare a celor care isi numara fiecare banut. […]

          Eu am scos pe piata titluri precum: “Incercati si produsele rivalilor nostri”. I-am indemnat pe oameni sa cumpere marcile cu pricina si sa le compare cu produsul nostru. Indemnul meu s-a dovedit castigator. Daca eram atat de siguri pe avantajele noastre incat sa invitam lumea sa faca astfel de comparatii, oamenii erau repede convinsi sa cumpere.”

Advertisements
 

One Response to “c. hopkins despre competitie”

  1. HappyMask Says:

    aştept să termini cartea :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s